Thyholm Classic

Thyholm Classic

Se mere nedenfor

Køreplan 2013

Klassisk MCPosted by Aage Kjærgaard Olsen 22 Apr, 2013 22:41:31

smileySommerens køreplan begynder nu at tage formsmiley

Der opfordres til, at de angivne tidspunkter overholdes, her tænkes især på afgangstidspunkterne.

torsdag den 9. maj - Oddesundbroens 75-års jubilæum. Der køres fra klubben kl. 0930, eller man møder selv i Oddesund Nord ved Sundgården hos Per Yde.

Bemærk - alle der møder og udstiller et veterankøretøj og bli´r der til hen på eftermiddagen, kan få udleveret en billet til en bro-fiskeburger, til indløsning ved John´s Fiskebil, der holder ved Sundgården hos Per Yde, sponseret af Vestjysk Nimbusklub, der også gi´r kaffe.

Lørdag den 11. maj - Elmer MC i Holstebro på Ellebækvej 4, inviterer til 40 års jubilæum. Der er afgang fra klubben kl. 1100. Opsamling ved Gimsing Kirke kl 1130. Der er inviteret på kagemand og øl.

tirsdag den 14. maj - tur til Gjelleodde - der køres fra klubben kl. 1900, opsamling kl. 1920 ved købmanden i Humlum. Via remmerstrand, Lemvig og ud ad Strandvejen.

tirsdag den 21. maj - tur til Vorupør - der køres fra klubben kl. 1900.

tirsdag den 28. maj - tur til Borbjerg Mølle - der køres fra klubben kl. 1800 med opsamling kl. 1830 ved Gimsing Kirke. Videre via Handbjerg Kirke og Skivevej. Der kan købes Biker biksemad med spejlæg, hjemmebagt rugbrød, sennep og rødbeder, kun 70,- kr.

tirsdag den 4. juni - tur til Agger - der køres fra klubben kl. 1900 og retur til klubben til aftenskaffe.

søndag den 9. juni - tur til Abildå Brunkulsleje - der køres fra klubben kl. 0900 og direkte mod stedet ad hoved 11 med pitstop ved parkeringspladsen ved Storåen og over for TV-huset i Holstebro, hvor der nydes medbragt kaffe med rundstykker fra klubben ved de derværende borde/bænkesæt. Videre sydpå ad hovedvej 11 til Ørnhøj, hvor der drejes til venstre mod Vildbjerg og straks efter til højre mod Abildå.

Ved brunkulslejet er der gratis adgang til en lille museum og en fin toiletbygning, ligesom der findes borde/bænkesæt, hvor den medbragte madpakke kan nydes. Ingen mulighed for at købe mad eller drikkevarer på stedet. Mulighed for en dejlig vandretur på. ca. 2 km rundt om de gamle udgravninger i plantagen.

Hjemad køres ad en mindre landevej vest for hovedvej 11 gennem Ørnhøj by, og mod nord gennem Vind og videre til vest for Holstebro by, videre gennem den vestlige bydel og ud mod Linde, til Asp, Fousing, Kjærgårdsmølle, Resen og hjem.

tirsdag den 11. juni - tur til Gyldendal - der køres fra klubben kl. 1830 med opsamling kl. 1900 ved Gimsing Kirke. Der køres via Handbjerg, Ejsing, Egebjerg. På hjemturen sluttes der af med en vand/øl hos Kirsten og Jens.

tirsdag den 18. juni - tur til Doverodde - der køres fra klubben kl. 1900 via Dover og Boddum. Retur til klubben hvor der drikkes aftenkaffe.

tirsdag den 25. juni - "MC TANGEN" - Thyborøn og Harboøre Motorcykel Klub kommer på besøg hos os i klubben.

søndag den 30. juni - tur til Rebild Bakker - der køres fra klubben kl. 0800 til Kroghs fætter Kristian på Sognedalsgård, TOLSHØJ 56, VESTERBØLLE, 9631 GEDSTED, hvor der startes med kaffe/the. I Rebild Bakker kan der nydes medbragt madpakke eller der kan købes mad/drikkevarer på stedet.

Turen ledes af Gertrud og Niels Chr. Krogh med videre ud fra en udfærdiget turplan.

deltagerantal ønskes oplyst.

tirsdag den 2. juli - " tur ud i det blå" - under ledelse af Jens Lyngså. Der mødes ved Gimsing Kirke, hvorfra der er afgang kl. 1830. Der er vand/øl ved Kirsten og Jens ved hjemkomsten (hvis vi finder hjem igen)rsmiley

smileyTirsdag den 16. juli. smiley

AFGANG fra klubben kl 1700. Der køres til Mie og Bruno i sommerhus til aftensmadsmiley og hyggelig samværsmiley på adressen: Kjeldhøj 91, Ertebølle, 9640 Farsø.

Tilmelding senest den 9. juli på sms eller ring 29913278.

mvh. Mie og Bruno.

SOMMERFERIE I UGERNE 30 - 31 - 32.

tirsdag den 13. august - tur til Vorupør - afgang fra klubben kl. 1900 med opsamling ved Mie og Bruno i Ashøjgade 16, Hurup.

tirsdag den 20. august - tur til Kjærgårds Mølle - afgang fra klubben kl. 1900 - opsamling ved købmanden i Humlum kl. 1920. Videre via Resen. Der er medbragt kaffe fra klubben.

søndag den 25. august - tur til Jyllandstræf ved Hvidsten Kro - afgang fra klubben kl. 0830 og opsamling ved Gimsing Kirke kl. 0900. videre via Skive, Virksund, Hobro, og Mariager. Der er kaffe undervejs i Ulbjerg hos Mie og Brunos datter og svigersøn. Rundstykker medbringes fra klubben. På Hvidsten Kro kan der købes buffet til veteranpriser??? men det er tilladt selv at medbringe madpakke..

tirsdag den 27. august - kaffe og hyggelig samvær i klubben.smiley

tirsdag den 3. september - tur til Gjelleodde, der køres fra klubben kl. 1900 og opsamling kl. 1920 ved købmanden i Humlum, via Remmerstrand, Lemvig og ud ad Strandvejen.

søndag den 8. september - der køres Nissum Fjord rundt. Afgang fra klubben kl. 0830 og opsamling i Gimsing kl. 0900. Klubben har kaffe og rundstykker med som nydes ude i naturen. Der er middagspause i Thorsminde, hvor der kan købes mad, eller man selv kan medbringe maden.smiley

tirsdag den 10. september - afgang fra klubben kl 1900, der køres til Doverodde over Ydby og Boddum. Tilbage til klubben hvor der er kaffe.

tirsdag den 17. september - afgang fra klubben kl. 1900, der køres til Agger, hvis der er lukket køres der tilbage til klubben til kaffe.

lørdag den 21. september - der køres til Brande MC klub til "fætter Flemming" (Niels Glerups fætter). Afgang fra klubben kl. 0830 med opsamling i Gimsing kl. 0900. Flemming vil lave en lille tur på mc til Søby og omegn.
Flemming tænder op i klubbens grill, og der kan købes pølser, kartoffelsalat, øl og vand.

smiley
Derefter er der hyggelig samvær i klubben hver tirsdag.

smiley Til orientering.

lørdag den 14. september er der Lundø Træf

lørdag den 28. september er der messe/stumpemarked i Års

lørdag og søndag den 19. og 20. oktober er der bilmesse og brugtmarked i Fredericia

lørdag den 16. november er der stumpemarked i Herning.

  • Comments(0)//thyholm.vestjysknimbusklub.dk/#post45